Diplom och Falsterbokval

Idag är en bra dag! 
 
Inte nog med att Spånet fick diplom på sitt treårstest, utan CC hoppade även felfritt och satte första utav tre kval till Falsterbo. Jag är så stolt över våra fina hästar så det är helt sjukt! 
 
 
 
Alltså känslan när jag hoppade sista hindret var helt sjuk. Johanna och Anna med vänner och familj jublade och jag fick gåshud! Det kändes nästan som om jag vunnit OS, haha! Nu har vi tre försök till på oss, två i Tingsryd och ett helgen efter, sedan är kvaltiden slut. Jag har verkligen ingen aning om vi kommer kvala, det ska verkligen till en massa tur! Men så är det ju i ridsporten, man ska ha marginalerna på sin sida och få allt att stämma. 
 
 
 
 
CC ska vila nu fram till Tingsryd. Veckan innan så kommer jag rida i skogen men inte hoppa eller något i den stilen, Bara återhämta oss mentalt och fysiskt efter den här intensiva tävlingsperioden vi haft nu. 
 
Det gick bra för mina kära vänner Anna och Johanna oxå, femåringen satte ett kval och sexåringen ett, Karin hade lite otur med sin femåring men red hem en andrplats i 120 med en av de äldre hästarna. En bra dag på jobbet helt enkelt! 
 
Helt ärligt så skiter jag i om jag lycka kvala eller ej, visst, jag blir överlycklig om vi gör det, för att rida Falsterbo är en barndomsdröm, men jag är ändå så himla glad för min fina lille häst, som jag fött upp och utbildat helt själv, och som verkligen kan mäta sig med proffsens hästar! Jag menar, han hoppade felfritt och det gjorde inte Bengt Nabab som är godkänd hingst och rids av ett proffs! Dessutom så blir jag så sjukt glad när folk kommer fram och säger att det är en fin häst man sitter på! Idag kom fyra olika (och för mig som är så dålig på att veta vem folk är, okända) personer och berömde honom/frågade om han var till salu. Bara det säger en hel del! 
 
 

Kommentera här: