Hopptävling Frosta

I fredags var det hopptävling igen, det var ju ett tag sedan sist, en månad närmare bestämt. Vi åkte till Frosta, och de har ju en gräsbana som dessutom är ganska kuperad. Jag skulle rida 110+120.
 
I första klassen gjorde jag samma ärkefel som jag gjorde i Malmö, jag bromsade och bromsade och bromsade till första hindret... CC hoppade men såklart rev vi, blir så arg på mig själv.... Sen skärpte jag dock till mig och resten av banan gick bra. Var lite nervös för kombinationen som var i nedförsbacke med räcke in och lite tajt till en oxer ut, men det gick fint! 
 
Andra klassen sen skärpte jag till mig och red ordentligt, tyvärr föll en bom ändå, men på det stora hela så gick det fint med bra flyt och trekombinationen gick som ett rinnande vatten. Det kändes skönt. Bra känsla ändå i bägge klasserna och jag var nöjd. 
 
Nästa tävling blir på hemmaplan på fredag och lördag, en klass per dag, 120+120. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 isabelle:

Du är så duktig rebecka! Du är inte sugen på att tävla min stora irländska hunter också? 6år 180cm men hoppar allt! Väldigt fin i dressyren med :) Har du tid?

Svar: Ja absolut kan jag göra det! Va roligt!! :) Jag kan väl prova och se om vi passar ihop? Kul att höra av dig förresten :)
Rebecca Joli

2 Anonym:

Vad kul du får jättegärna komma ut och prova honom, han står hemma hos mig utanför Hörby. Har du mitt nr?

Svar: Jag har bytt telefon och blev av med alla nummer, men mitt nummer är 0708189573
Rebecca Joli

Kommentera här: