Kvarka

Usch och fy, nu är det inte alls roligt att vara bosatt i Höör kan jag säga. Det är kvarka på Ringsjöorten, och anläggningen är isolerad. Vi har valt att även isolera vårt stall, dels för att säkerställa att ingen häst är smittad och dels för att ingen häst ska bli smittad. Vi har verkligen inte råd att få in kvarka i stallet med bara en månad kvar till föl, treårstest som ligger runt knuten, en femåring som ska kvalas, en fyraåring som ska ut och tävla och två hästar som är 20+. Vi tar det säkra före det osäkra helt enkelt.
 
Jag skulle egentligen tävlat både denna helgen och nästa, men det blir som sagt inget med det. Det har ju inte blivit varken träningar eller ordentlig ridning heller eftersom vi inte har tillgång till ridhus. Således har vi fått hålla igång så gott det går när det är is, snöblandat och stenfruset i skogen. Nåja, det har fått bli en lugnare period för hästarna helt enkelt.
 
Spånet har förresten kommit hem från Stall Axelsson och hon har skött sig sååå bra! De gillade henne verkligen och vi kommer visa henne om inget oförutsett händer. Caroline var så stolt att hon började gråta.
 

Kommentera här: