Friröntgad!

Stor dag idag! Itzy gjorde sitt första besök till Löberöds Hästklinik där hon exportröntgades, gjorde en caslick-operation (man syr ihop övre delen av snippan (eller smycket som Lisa, veterinären kallade det) så de inte suger luft när de hoppar, det kan nämligen skapa obehag och operationen är inget som påverkar dem om de inte ska ha föl) samt kollade hennes tänder. Hon hade två mini-vargtänder som ska tas ut i vår, och var helt ren på röntgen! Så himla skönt! Nu kan hon får vila i lugn och ro, och sen ställer vi in siktet på treårstestet och hopphästauktionen nästa år! 
 
Förhoppningsvis fortsätter hon hoppa så fint som hon visat hitintills. Så roligt idag på kliniken när Johanna får frågan om hon är bra och hon svarar att hon hoppar som Sonja, då är man jäklar i havet bra! Så tolt över min lilla häst! 
 
Nu ska jag sova, blir en väldigt tidig morgon i stallet imorgon för sedan är det jobb precis hela dagen. I helgen är jag dock ledig och då ska flickorna flytta hem igen, och vi ska åka å kolla på Marina och Beckis som ska tävla i HBG. Mini-roadtrip! Hoppas få träffa hela familjen Mattsson, det var längesedan nu! 
 
Itzy har fint läppstift! Bilden är från sista passet innan hon nu går på vila!
 

Kommentera här: