Tips på handskar

Igår var jag som sagt på Hööks en sväng. Hade mer eller mindre bestämt mig för att köpa lite av JH-grejerna jag så gärna ville ha, men blev sååå besviken. Mössan var tunn och verkade inte alls så varm som den såg ut, tröjorna kändes inte heller bra i kvalitén och schabraken med lackat band fanns inte inne. Det enda som motsvarade mina förväntningar var ländtäcket i ull, men det fanns bara i ponny… SUCK! Som tur var skulle de få in fler i full, så får väl smita in om och köpa det någon annan dag. Men jag måste ändå säga; bra jobbat Hööks, en riktigt SNYGG kollektion är det! Tränset var superfint, men jag har ju redan ett med precis sådan lackad nosgrimma, och pannbandet är snyggt, men pärlor är ändå inte riktigt min grej och jag kan inte för mitt liv motivera ett träns till!

 

Något jag verkligen kan rekommendera från Hööks är de brun och svarta skinnhandskarna för 199kr. De är grymt sköna, varma och snygga! Spec när man använt dem lite och de mörknar i färgen. Fick ett par sådana av min mor förra året och de är helt klart favoriterna.

 

 

Även Tegerahandskarna är super! Jag har både de tunnare för 199kr och den fodrade varianten för 179kr, och de är otroligt smidiga, ger bra grepp och håller! Jag använde dem väldigt mycket inom militären, det var innan de började användas inom hästvärlden, och jag lovar att ni inte blir besvikna! Snygga är de inte, men de är guld värda vill jag lova!

 

Jaja, eftersom de inte hade det jag var ute efter, och eftersom jag är en shopaholic när det gäller hästsaker, så kunde jag inte åka hem tomhänt. Blir så trött på mig själv! Självklart köpte jag inte ett par extra handskar eller annat vettigt, nej nej, naturligtvis köpte jag ett fullkomligt överflödigt schabrak med matchande lindor, för det har jag ju såå stor brist av… SUCK! Jaja, det var iaf på rea…

In i dimman

Nu går vi in i högsäsong på jobbet, vilket gör att vi jobbar lite andra tider än vanligt. Vanligtvis har jag lyxen att jobba 7-15.30 vilket jag tycker är helt fenomenalt bra, men nu jobbar jag helt tokiga tider, och olika varje dag bara för att göra det ännu mer förvirrat. Det gör inte mig något, men det kräver ju lite omkastningar i schemat. På tisdagar börjar jag numera 9.30 och jobbar till 18 vilket medför att jag får fixa stallet på morgonen. Känns jättekonstigt! Härligt att kunna rida när det är ljust iaf, men kändes superkonstigt igår kväll när jag inte körde till stallet efter jobb.

 

I vilket fall blev det en uteritt i morgondimman. Damen var faktiskt lite slö, morgontrött kanske! Hon piggnade till när vi hade galopperat lite och kändes fin och avslappnad.

 

 

Hööks sponsrar Silver-Sara

Insamlingen till Mrs Medicott går hur bra som helst! Vi är nu uppe i nära på 400 000kr! Bidragen fullkomligen rasslar in och det är så jäkla kul att se vilket engagemang som finns bland svenska och internationella häst- och sportintresserade! Det kommer bidrag från hela Europa, och från både privatpersoner och företag. Bla har Hööks skänkt 10 000kr till insamlingen, och bara därför åkte jag in där efter jobb idag och köpte lite på rea och passade på att nämna min tacksamhet, pengarna jag sparade har jag dessutom satt in Mrs Medicott-kontot. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! 
 
Och det är många som drar sitt strå till stacken!
 
Jag läste om en 11årig tjej som skänkte 500kr av sina sparade pengar, för att hon önskade att någon gjort samma sak för henne om hon skulle riskera att förlora sin ponny.
 
Jag läste om en hovslagare som skodde 3 hästar gratis mot att motsvarade summa sattes in på Mrs Medicott-kontot. 
 
Jag läste om en tjej som skänkte en del av pengarna hon fick ut på försäkringen när hon tvigades ta bort sin häst, som på så vis förhoppnigsvis lever vidare i Mrs Medicott. 
 
Det här är bara några av alla fantastiska inlägg man kan läsa i Facebook gruppen! Gå med du med, och skänk en slant! Skippa latten imorgon, och skänk dem till vårt största OS-hopp inför Rio! Hjälp till att rädda "latte-hästen"!
 
Spornytt gjorde ett repotagde tidigare idag, det hittar ni HÄR!
 

Hööksfynden