Bilder på Jalla

Här kommer bilderna jag lovade på Jalla. Bitvis går han ju med nosen bakom lod, han orkar inte bära sig hela tiden och jag skulle gärna sett att nosen kom fram lite, men han är tre och över 170cm så det är inte konstigt att han inte riktigt orkar. Han kämpar på för kung och fosterland i vilket fall och är riktigt häftig att rida! Han kommer göra någon väldigt, väldigt lycklig! 
 
 
 

Finaste Jalla!

Lovar en liten bildbomb inom de närmaste dagarna, men hur fantastisk är han inte? Är tredje gången han rids efter sommarbetet, och han är så himla duktig! Positiv och ger en sjukt härlig känsla! Och visst har han blivit stor? Tänk på att jag är nästan 180cm lång! Fina gossen ♥ Är så glad att jag får förtroendet att rida in och utbilda såhär fina hästar! 
 
 

Superstolt!

Alltså jag är så stolt och så glad att jag nästan dör en smula! 
 
Idag löshoppade vi unghästarna, totalt är det just nu åtta 2,5 åringar hos Anna och Johanna, alla är verkligen superfina, men idag var min häst BÄÄÄÄÄÄST! Fy fasiken vilka lyror hon gjorde! Så himla glad, jättefin teknik både fram och bak, hon har ungeför 100 gånger bättre teknik än sin bror, är superförsiktig och så himla fin! Tyvärr fastnade det inte på film, men ni får helt enkelt tro mig ändå! 
 
Tyvärr suger hon luft, så det var bara att ringa veterinären direkt så vi kan få henne sydd så fort som möjligt, vi vill ju inte att hon ska tycka det är obehagligt och tappa den här fina tekniken. Alltså hoppar hon såhär så är det LÄTT minst 9-9 på treårs. Men vi får se, nu ska vi förvalta detta, och eventuellt visa, annars tror jag faktiskt hon är en häst för auktionen nästa år, hon har allt man önskar av en häst där, bra storlek, väldigt fint hopp, försiktighet, bra stam... Just nu känner jag mig så himla full av förväntan! Det är sådana här dagar som gör det värt allt slit med hästarna! 
 
Så lycklig! 
 
Inridningen går oxå superbra, har travat på båda flickorna i båda varven, Itzy har jag även galopperat på och ridit lite lös på, så det går framåt! Som Johanna säger: "Itzy är inte bara bäst på löshoppning, hon är bäst på inridning oxå!" ♥
 
*Så stolt*