Nu vankas tävling!!

Sitter och håller koll på online-resultaten för dagens tävling och försöker räkna ut när jag ska starta. Idag blir det utomhus, 1m och 105. Första gången på 105 men vi tränar på den höjden så ska nog gå bra, är ändå jättenervös! Haha! Får se hur det går, men vi får hoppas på det bästa.

Linas fd fodervärd kommer och tittar och hejjar på oss. Ska bli kul att träffa henne. Tror Lina kommer bli glad!
Marie ska oxå tävla, och för första gågnen ever ska vi tävla mot varandra! Fast vi är rörande överens om att det ändå känns som att vi tävlar med varandra. Och så ska det ju vara när man är ett lag, även om man möts individuellt så har man ändå lagandan och kan stötta och peppa varandra.

Håll tummarna för oss!!

Dagens!

Marie beskriver en händelse som ägde rum tidigare idag:

"Innan jag skulle rida stod jag och Rebecca i sadelkammaren och pratade, när plötsligt ett litet sandkorn kom flygande, och landade rakt i mitt högeröga! Mitt öga reagerade instinktivt, och började rycka och blinka som besatt, samtidigt som jag med en ansträngning under all kritik försökte behärska mig, misslyckades, och utstötte ett ljud som nog mest kan liknas vid ett råmande utstött ur en brunstig ko. Det roligaste i sammanhanget är trots allt Rebeccas min, för hela hennes ansikte formades som ett "O", med ett lite mindre "o" i nederkant, där munnen egentligen ska sitta! Som vi skrattade!"

Uppdatering!

Hej hej och förlåt! Har varit dålig på att uppdatera men det har varit mycket nu. I tisdags var et sadelutprovning som stod på schemat. Marie följde med och vi körde naturligtvis vilse. Hamnade på något jätteflott ställe med värsta ridhuset. Tillslut hittade vi ändå rätt. Provade lite sadlar och hittade en Tolga som låg kanon. Så den ska jag hämta hem på måndag! Känns bra!

Igår var det hoppträning, det gick skitbra! Lina jobbar på så himla bra och försöker verkligen. Lasse berömde oss hur mycket som helst. Vi hoppade lite lydnadsövningar med volter och lite konstiga vägar, en studs-serie och avslutningsvis en riktigt knixig bana. Gick kalas!

Som kompensation för att jag inte skrivit på ett par dagar får ni ännu en bildbomb! Den här gången från tävlingen i helgen!


Ut ur startfållan, med en puls på 190+!!


Vi hade liiite speciell stil över graven kanske!