Breeders Trophy 2016

Nu är jag hemkommen efter en intensiv vecka på P4 regemete i Skövde där jag fräschat upp min kunskaper som stridsvagnssoldat. Riktigt rolig vecka, men bäst hade såklart varit om den här rep-övningen lagts i princip vilken annan vecka som helst utom just Breedersveckan. Som tur är så har man ju fina vänner som stället upp, Caroline har skött Zamona, Itzy och Inka och Johanna och Anna har tagit hand om och ridit CC och såklart även tävlat honom nu när det varit Breeders! 
 
Jag vill bara säga att jag är sååå himla stolt över min häst som gjort ryttarbyte inför en sån här stor tävling och ändå anpassat sig så pass som han gjort. Sen är det ju en väldigt skicklig ryttare han haft på ryggen dessutom, som är van att rida mycket olika hästar, men jag är ändå så himla stolt att han klarat detta för det betyder ju faktiskt oxå att jag gjort ett bra jobb med hans utbildning fram till nu. 
 
Jag trodde jag skulle spricka av glädje efter första dagen när jag ser att han varit felfri! Riktigt stort! Jag skrek bokstavligen av glädje! Andra dagen så hade han varit lite trött sa Johanna men han hade verkligen kämpat, tyvärr föll tre bommar, men det gör inget, det var en fin runda och han hoppade fantastiskt och jag är ändå så himla glad och stolt, och tacksam över att Johanna ville rida honom! 
 
Nu ska han få komma hem och vila, det har han gjort sig förtjänt av. Älskade lilla hästen! 
 
 
 
 

Kommentera här: