Busy, busy!

Vilken härlig dag! Jag älskar att vara ledig, och jag älskar att våren är på väg! 
 
Idag var jag iväg och hoppade lite terräng med CC, Karin och Rex var med som draghjälp, och Maria stod bakom kameran. Tyvärr hann inte solen värma på tillräckligt för att dimman skulle lätta, men lika glada för det var vi! 
 
Det var riktigt nära att CC tappade mig idag. Han lade av värsta bocken, for till sidan och sedan fortsatte han i en kaskad av bockar. Satt lite på sniskan där kan jag erkänna, men när Karin i efterhand säger att hon var imponerad över att jag satt kvar så kändes det ändå som något positivt, och hästen var ju glad, det var ju därför han brallade. 
 
Vi hoppade iaf fram lite på småstockarna och den grunda graven (vilken han först tyckte han kunde kliva i).
 
 
Sedan hoppade vi stengärdena. När vi skulle hoppa det stora vet jag inte ritkigt vad CC trodde vi skulle hoppa över, förmodligen kinesiska muren, för han tog i för kung och fosterland.
 
 
Hoppade även en linje med palisad - fyra språng - stock. 
 
 
Avslutningsvis hoppade vi den lite större graven, som var jätteläskig tyckte både Rex och CC. Många hästar verkar ha bekymmer med den, har sett många som fått stopp där på tävling och alla mina har tyckt den varit superläskig. CC var oxå väldigt skeptisk, men när matte hoppade av och hoppade före honom så gick det fint. 
 
 
Eftermiddagen har bestått av att hjälpa min vän Emma att rida hennes nya häst, ett fullblod direkt från banan som ska skolas om till ridhäst. Hon ville inte sitta på den själv första gången, så hon ringde in kamikaze-Rebecca. Hästen var jättesöt och kommer göra någon mycket lycklig! 
 
 
Sist men inte minst så provred jag en häst åt Ina, så hela tre hästar har fått släpa runt på mig idag. Var längesedan det hände sist känns det som!