Björbäck & Hannells

Det är bara att konstatera, jag börjar bli gammal! Är helt slut!
 
I fredags styrde jag och Caroline kosan mot Hannell Dressage i Falkenberg för att hälsa på familjen Mattsson och våra guldklimpar Beckham och Cognac. Riktigt trevligt! Fikade och skvallrade om allt möjligt med mamma Lottie medan döttrarna Marina och Elin visade upp sina fina hästar för oss i ridhuset. Riktigt kul att se hur Cognac utvecklas! Han har blivit riktigt biffig och nu har han börjat träna på byten. Jätteduktig! Och Marina har gjort ett så bra jobb med honom! Är som vanligt en fröjd att se henne rida! Fick även se Mathildes nya stjärna Deela Mae, superfin häst! 
 
På vägen söderut igen körde vi inom Björbäcks RF, där det var hoppmeeting. Karin och Maria var där med ett gäng hästar och tävlade, och vi sov över i deras husvagn, som de placerat mycket strategiskt mitt på långsidan till stora hoppbanan så man såg heeeela banan inifrån husvagnen, så himla bra! Vi grillade och drack vin och hade det allmänt trevligt innan det var dags att sova. 
 
Hela lördagen regnade det, och hela lördagen satt jag och Caroline och mös i husvagnen och tittade på fina hästar. Det var minsann inte helt fel att sitta inlindad i ett varmt och gött täcke medan de stackars ryttarna var genomblöta, hehe. Det roligaste var när Peter Eriksson red förbi och tittade in i vår husvagn, hans min när han fick syn på oss var oslagbar! Han såg så jäkla rolig ut! Som om han nyss sett två hundar instängda i en varm bil och undrade om de levde och huruvida han skulle ropa på hjälp eller ej. Vi garvade. 
 
Såg även Captain Tourettes rida Tyra Sjösteds två hästar, hans entourage var såklart oxå med, de var svåra att missa om man säger så. Gick dock bättre för hans "dansare", den här gången än för honom åtminstonde. 
 
Tyvärr så fick de två sista klasserna på lördagen ställas in på grund utav djurskyddsskäl då det värsta åskvädret i historien (typ) drog in. Det regnade så mycket att man inte såg mer än tio meter framför sig, sen var det en vit vägg. Det åskade och blixtrade och slog ner till höger och vänster. När det väl upphörde var hälften av alla hinder på banan välta och underlaget simmade. Tråkigt, men vädrets makter kan man inte påverka.
 
Mycket trötta styrde vi sedan hemåt. Hästarna fick vila. Vi oxå. 
 
Idag har jag ridit Z i ridhuset, på kandaret, hon var såååå jäkla fin! Fick till ett riktigt trampsteg i ena halvhalten, så jäkla nice! Hon bär sig jättebra nu och trampar på med sina långa bakben som aldrig förr. Finaste tanten i hela världen <3