Lite filmer

Itzy hoppas uppsuttet: 
 
 
Och en liten film på när jag rider Cognac när han var ganska nyligen inriden, eftersom jag pratade om honom igår. 
  
 

Unghästar är så roligt!

Det är verkligen helt fantastiskt hur snabbt unghästar gör framsteg, och det är så himla kul att få vara en del utav det hela! Itzy har hoppats uppsutten två gånger nu, en gång inomhus och en gång utomhus, det gjorde hon busenkelt, var inga konstigheter och hon var väldigt positiv och framåt! Hela hon har blivit mycket mer bekväm i ridningen, hon slappnar av och "släpper ner mig på ryggen" nu, och tycker det är kul. Hon är fortfarande en väldigt ängslig och känslig individ, men gud vad jag älskar henne! Spånet har också hoppats och hon tyckte det var minst lika roligt! Det är så kul att se hur unghästarnas självförtroende växer hela tiden.
 
För er som följt mig och mina hästar ett tag via bloggen kan jag berätta att Cognac nu vunnit MSV:A med duktiga Elin! Sjukt stort, och så himla roligt! Tänk att en häst som var ett sånt "projekt" och som behövde så mycket stöttning har alla chanser i världen att bli precis lika bra om den bara får rätt stöttning och vägledning i livet. Jag är så stolt och glad att ha gett denna hästen möjligheten till detta, och det är så kul att Elin som gjort ett så himla bra jobb med hans utbildning tog sig an honom! Han är verkligen en exceptionell häst, och ibland får man bara ge hästar som honom lite mer tid och tålamod, men oftast är det dessa individer som blir bäst i slutändan! Parzival är ju ett praktexempel i den frågan.
 
 

Breeders Trophy 2016

Nu är jag hemkommen efter en intensiv vecka på P4 regemete i Skövde där jag fräschat upp min kunskaper som stridsvagnssoldat. Riktigt rolig vecka, men bäst hade såklart varit om den här rep-övningen lagts i princip vilken annan vecka som helst utom just Breedersveckan. Som tur är så har man ju fina vänner som stället upp, Caroline har skött Zamona, Itzy och Inka och Johanna och Anna har tagit hand om och ridit CC och såklart även tävlat honom nu när det varit Breeders! 
 
Jag vill bara säga att jag är sååå himla stolt över min häst som gjort ryttarbyte inför en sån här stor tävling och ändå anpassat sig så pass som han gjort. Sen är det ju en väldigt skicklig ryttare han haft på ryggen dessutom, som är van att rida mycket olika hästar, men jag är ändå så himla stolt att han klarat detta för det betyder ju faktiskt oxå att jag gjort ett bra jobb med hans utbildning fram till nu. 
 
Jag trodde jag skulle spricka av glädje efter första dagen när jag ser att han varit felfri! Riktigt stort! Jag skrek bokstavligen av glädje! Andra dagen så hade han varit lite trött sa Johanna men han hade verkligen kämpat, tyvärr föll tre bommar, men det gör inget, det var en fin runda och han hoppade fantastiskt och jag är ändå så himla glad och stolt, och tacksam över att Johanna ville rida honom! 
 
Nu ska han få komma hem och vila, det har han gjort sig förtjänt av. Älskade lilla hästen!