När allt bara blir skit

Jag är så ledsen just nu. CC har förmodligen en fraktur i bäckenet. Veterinären kunde inte se någon tydlig fraktur, men allt tyder på det så vi får bnehandla honom som om det vore så, vilket innebär 6v strikt boxvila. Jag bara ber till Gud att han ska bli bra. Jag blir så himla ledsen. Har bara gråtit en massa idag. Älskade häst. Min lille prinskorv. Måtte du bli bra!

Bästa CC!

Åh va det är härligt att rida min fina prins igen! Känns verkligen så fantastiskt att få sitta på hans rygg. Igår galopperade jag för första gången, och jag blev återigen kär i hans galopp! Jag tror han växer så det knakar just nu, men han galopperade ändå i en fin uppförsbacke och det kändes faktiskt som att han var mer aktiv i sina bakben av sig själv. 
 
Här kommer lite fler bilder på min fina prins ifrån Breeders! 
 
 
 
 

Vintern kom på besök

Nu har jag börjat sätta igång min lille prins igen, lagom till vintern gjorde ett gästspel. Stenhårt i backen och som grädde på moset kom det snö igår, typ 30cm, och såklart så ligger det på nollan och töar och fryser om vartannat så det verkligen är helt hopplöst underlag ute. Som tur är så ska den inte vara så länge, efter helgen ska det bli plusgrader, om prognosen håller, vilket jag hoppas att den gör eftersom ridhuset kommer vara stängt från måndag pga (efterlängtat) byta utav underlag. 
 
CC uppskattade iaf att få komma igång, jag gick med honom till ridhuset, vilket var lite med livet som insats då han sprätte omkring och bockade hela vägen. Bocka var oxå det första han gjorde när jag kom upp på ryggen, men efter att ha fått jogga två varv så lugnade han sig och jag kunde skritta runt bruks. 
 
Jag hatar verkligen vintern, som vi alla vet, men vackert är det iaf!