Breeders

Så har Breeders 2015 inletts, utan mig i startlistorna, men så brukar det ju vara så det är som vanligt. Däremot sitter jag gärna på läktaren! Idag tittade jag på hoppningens fyraåringar, och Johanna och Lusen vann! Så himla roligt! Nu ska vi se hur det går i lördagens final! 
 
På lördag är det ju även autionen, och vi har 8 hästar som ska gå, kommer bli en hektisk kväll men jag ser verkligen fram emot det! Alla hästarna som kommer gå autionen kan ni se på filmen nedan, och för mer info så klickar ni in er på SSHS hemsida.
 
 

Paus

Ja, tack vare min olyckliga hjärnskakning har det blivit lite ofrivillig vila för vår del. CC fick sin vila lite tidigare än planerat och ska nu vila fram till mitten på december ungefär. Han har fått komma hem och går nu i stoooor hage med Jalla. jalla skulle ju satts igång redan, men det fick skjutas upp två veckor. Småflickorna har fått flytta ut till Stenskogen eftersom vi inte vågar ha dem med CC, vi var rädda att han och Jalla skulle börja slåss om dem, CC är ju fortfarande lite hingstig och Jalla hade garanterat skyddat småtjejerna eftersom de gått ihop nu. Eftersom det är en bit ut till stenskogen fick vi lasta flickorna, de har inte åkt transport sedan fölvisningen så det var lite spännande. Vi har ju lastat in dem ett par gånger och Itzy har skött sig bra men Spånet har varit mer tveksam. Men döm av vår förvåning när det tog mindre än 15 min att lasta! Vi hade avsatt åtminstone tre timmar, men Itzy bara gick in och stod jätteduktigt medan Spånet tvekade lite men övertalades tillslut. Superduktiga! De åkte ganska bra oxå, skrapade lite bara, och när vi lastade ur backade de fint och lugnt ut. Stor guldstjärna till dem!