Hoppning!

Idag har jag och min lille skrutt hoppat lite! Är så himla värdefullt att få hjälp av i allt jag gör med honom! han var väldigt pigg och framåt idag, och jag blev lite offensiv i min ridning, de första rundorna hoppade han faktiskt inte jättebra, men den avslutande rundan blev bra, och man får ju se det andra som lärdom. Han har ju fått en hel del av Monkans egenskaper, även om han har lättare för att komma fram till hinderna och han har ju bättre teknik än sin mor, men det är mycket av henne i honom ändå, och sedan är ju många Cardento-hästar väldigt sena och det är han oxå, han behöver tid och styrka, men det kommer! 
 
Red två hästar till förrutom CC, har blivit mycket ridning nu men det är nyttigt för mig, jag behöver det! Och så känns det ju bra att hjälpa till lite när jag kan! 
 
Nu på fredag så är det tävling för CC, han ska gå Youngster Tour i Munka Ljungby. Han kommer gå två enmetersklasser, en på fredagen och en på söndagen, hoppas det går bra! Sen är det snart dags för Youngsters! Tre veckor tills vi åker! 
 
Här är en liten film från dagens hoppning!