Tappad i skogen

Just nu sitter jag framför TVn och tittar på värlscupen i hoppning på play. Riktigt nice! Har druckit massa the och ätit Ben & Jerrys, kan jag förtjäna eftersom jag haft en väldig otur de senaste dagarna!
 
I förrgår när jag trimmade en Contendro-häst så försökte hon dra sig fri genom att köra fram huvudet, jag höll emot med överlivet men hon ryckte så hårt att jag drog till ryggen, kände direkt att det inte alls var bra, och det resulterade i ryggskott. Grattis till mig! 
 
Sen igår så lyckade jag trilla av en Cyrano de Bergerac-häst när vi red i skogen. Hästen snubblade och gick ner på knä när vi galopperade, och jag gjorde en tjusig kullerbytta över öronen på henne. Slog mig inte så värst mer än lite blåmärken, men min stackars rygg mådde ju inte direkt bättre om man säger så. 
 
Skulle ut å rida ytterligare en häst i skogen och efter vi galopperat så upptäcker jag att benskyddet kasat ner, och ska hoppa av och rätta till det, men lyckas såklart stuka foten när jag landar på backen. KANON! Det var verkligen inte min dag om man säger så. 
 
Idag har jag tagit det ganska lugnt, linat lite hästar, skrittat ut en, trimmat en, och sluppit undan mockning och annat påfrestande för ryggen. Hoppas jag blir kry snart för till helgen ska Z ridas och CC ska hem från betet, dessutom ska jag hjälpa till på tävling. Är sex hästar som ska tävla på lördag och fyra på söndag tror jag. Fullt upp med andra ord! Men det är kul! Hade jag inte haft egna hästar så hade jag lätt jobbat med detta! 
 
 

Kunde inte hålla mig!

Näe minsann, en strålande vacker höstdag kan inte bara förgås!
 
Efter att jag mockat och fixat stallet så kliade det så mycket i fingrarna, så jag tog med mig sadel, träns och lina ut till CC och tänkte lina honom lite. Tog med hjälm oxå för säkerhets skull, ifall jag skulle få för mig något, känner ju mig själv... 
 
Och mycket riktigt slutade det med ett par varv i skritt och trav uppsuttet, och prinsen var superduktig! 
 
När jag ändå var i farten passade jag på att halv-hänga på Itzy oxå, som köpte det rakt av, och då blev Caroline så sugen så jag hjälpte henne halv-hänga på Spånet oxå. Kommer nog gå fint att rida in dem! 
 
 

Jag lever!

Ja, som vanligt, ber så hemkst mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen... Fick skäll av Maria  igår för att jag inte uppdaterat här på länge. Skäms på mig! 
 
Det är lite stiltje på hästdfronten, Z är caslick-opererad och vilar. CC kommer hem först nästa helg, Itzy har fått flytta hem men hon gör ju inte direkt mycket ändå. Hon har haft galoppsadeln på sig, och det köpte hon. Har ju tränat mycket med schabrak och maggjord osv, brukar bli rätt okomplicerat om jag får göra på mitt sätt. 
 
Utöver det så har jag hjälpt mina nyfunna vänner Johanna Wall och Anna Krügel att rida lite hästar åt dem, är jätteskoj och hästarna är fantastiskt fina. Väldigt välstammade, nästan så man får gåshud! 
 
De har en hel del fina hästar till salu, så är det någon som letar efter lovande unghäst kan ni ju höra av er så förmedlar jag kontakten. 
 
Utöver detta så hoppas jag innerligt att Z ska vara fräsch att sättas igång mot veckans slut, för den 8e har jag planerat in två starter i Skabersjö. Är en bit att åka men gillar anläggningen, tävlade ju mycket där när jag bodde i Malmö. Tycker det är värt resan. Tanken är att hon ska gå 110+120 där, sedan är det bara Åsbo och Åstorp kvar av årets tävlingar, och hon får antingen gå 110+120, 110+115 eller 115+120 i Åsbo. Tävlingen i Åstorp är ett meeting och jag har inte bestämt mig för hur jag sak rida där, beror lite på hur jag kommer jobba osv. De klasser jag kan rida är följande:
 
Torsdag: 110 +120
Fredag: 115
Lördag: 120
Söndag: 110+120
 
Måste se hur det går på de andra tävlingarna innan jag bestämmer mig där.