Eländes elände!

Förlåt att jag varit extremt dålig på att blogga nu - igen! Helt ärligt så sviktar modet lite just nu. Jag kämpar på med CCs sår men det vill inte läka. På onsdag kommer veterinären ut igen så får vi se vad hon säger. 
 
Zamona äter sin mat bra, men nu när det varit så himla torrt och varmt har betet tagit rätt bra stryk, så nu får jag mata henne två gånger om dagen istället. 
 
Den som påstår att det är lätt och smidigt att ha hästarna på sommarbete kan ju prova mitt liv en sommar! Längtar galet mycket till vi ska få stalla in igen! Nog för att det är tråkigt och jobbigt att mocka och släpa hästar in och ut, men jag gör fan det hundra gånger hellre än kämpar med skador/sår/dåligt hull dag ut och dag in på sommaren. 
 
Just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta och skrika som en tjurig treåring! 
 
"JAG VIIIILL IIIIINTE!!!"
 

Men det tjänar ju inget till, inga hästar blir tjocka och inga sår läker för att jag tjurar... Det är bara att staka sig fram en dag i sänder och försöka hålla humöret uppe....
 
Min älskade, finaste Zamona. Det är såhär jag vill hon ska se ut i hullet!
 

Lite allmänt svammel

I lördags firade vi Evelina (Lords ägare) som fyllde 25! Sån jäkla bra fest!! Jag hade så galet roligt. Trevligt folk, lyckad utgång och supergoda snittar som Evelina gjort! Var längesedan jag hade så kul på en utekväll faktsikt, så därför förtjänar det bannemig att tas upp här!!
 
Bjuder på den här mycket tjusiga bilden på Evelina och ponnylandslaget efter att de tog brons i EM i fälttävlan 2004. Evelina är tjejen med handskar!
 
 
Och i måndags red jag (!) ut på en härlig uteritt på Karins fina häst Rex V i sällskap av världens bästa Maria. Riktigt mysigt var det, bra tjejsnack, härliga galopper och glada hästar! Life is good! Visste ni förresten att Karin jobbat hos Meredith Michaels-Beerbaum och hennes gubbe Markus Beerbaum? Nu vet ni iaf! 
 
 
 

Oh Happy Day!

Så glad jag blir av att se den här nyheten i Hööks sommarkatalog!
Har letat i år och dar efter en ordentlig brösta med rem över manken och dubbla fästen i sadeln men inte hittat någon till rimligt pris, men nu ÄNTLIGEN har Hööks tagit fram en! Den står högt på min önskelista kan jag säga!