Nya CC-pics

Tog lite nya kort på CC häromdagen, tyvärr blev de suddiga, det skymde och blev för mörkt för kameran. Blev ändå inga superbilder så är inte hela världen. 
 
Ingen har väl misat att det är EM i fälttävlan här nere i Malmö? Dressyren är klar för idag och svenskarna har gjort bra isatser. Vill höja lite extra på hatten för Luddeoch Frida som verkigen visat att de hör hemma i laget!! Jättekul att se!!


 
 

Data-krash!

Min dator är död. Efter 8 trogna år har den gått hädan, därav min frånvaro härifrån. Sorgligt men sant. Måste försöka hitta en ersättare, men det kommer bli svårt. 
 
Well well! 
 
Det har inte hänt så värst jättemycket här faktiskt. Jag rider Zamona och Itzy växer. Det mest spännande (och superroliga) som hänt är att jag fått låna Karin fina häst Rex V och tränat lite teamchasing. Jag och Maria skulle lära två nya tjejer lite om hur man rider teamchasing "som en vinnare" (hehe), och de var mycket nöjda! Speciellt kul var det nog ändå att den ena tjejen varit på de officiella träningarna men tyckte vi var bättre, men så är vi ju oxå SM-vinnare båda två, lite ska vi ju kunna! Vi vill lära ut att rida snyggt och kontrollerat. Teamchasing ska inte vara flängigt, det ska vara snyggt, välridet och proffsigt! Så det är så!
 
Här kommer lite bilder från kvällen, som var heeeelt magisk! 
 
 
 
Fina Rex och jag!
 
Jag och Rex hoppar fram.
 
 
Jag och Maria visar hur man ska hoppa av...
...landa...
 
 ...och le!!
 
 
Hoppar fram lite på ström.
 
Introducerar vattnet!
 
Riktigt bra att svalka benen efter träning!
 
...och så galopp upp ur vattnet!
 
Jag och Rex visar hur man hoppar den höga häcken, skulle tippa att den är ca 160cm, Rex är typ 175cm i manken!
 
Inga problem för mig och Rex!
 
Skrittpaus! 
 
Som sagt, fantastisk kväll!
 
Hästarna älskar att hoppa häck!
 
Maria (närmast kameran) hoppar tillsammans med en av de nya tjejerna.
 
...och så fick de känna på att hoppa tre stycken samtidigt!
 
...och den här bilden pretty much says it all; underbart att få rida på riktigt igen!!
 
 
 

The team!

Jag är så glad att jag har världens bästa team med mig i min satsning med hästarna! Jag är så enormt tacksam för att jag har så fina vänner, och hoppas verkligen att de känner att de får ut lika mycket av att vara en del av teamet som jag får ut av att ha dem med mig!
 
Idag var Evelina här och kände lite på Zamona. Var bara en kort sväng i skritt och trav i hagen eftersom Z är under igångsättning. Evelina red henne så fint och Z verkade trivas. 
 
Evelina är "fälttävlansexperten" i teamet, hon har själv ridit fälttävlan på absoluta elitnivå med bland annat EM-medalj i fälttävlan i bagaget. Hon har själv utbildat alla sina hästar och även omskolat en hel del galopphästar till fina rid- och fälttävlanshästar. Evelina är en fantastisk resurs och jag kommer förse henne med hästar så länge hon vill! Förhoppningsvis ska hon väl ha lika mycket nytta av mig och mina hästar som jag har av henne, för tanken är ju att någon av dem ska kunna komma upp sig i klasserna så småningom iaf! 
 
Utöver att Evelina är en fantastiskt duktig ryttare så är hon även en fantastisk vän som jag värdesätter högt, precis som jag gör med alla andra i Joli Sporthorses-teamet. Varenda en har spetskompetens inom just sitt område och en imponerande meritlista. Tillsammans ska vi göra vårt bästa för att bli bäst på häst, och hjälpa varandra! Och jag önskar av hela mitt hjärta att alla känner att de får ut lika mycket av vårt samarbete som jag gör! 
 
Evelina, Zamona och Itzy under dagens ridpass.