Bilder på Ina & Lina

Här kommer lite bilder på finaste tjejerna från helgens hopptävling! Ina är alltså förlamad i ena armen, och har nedsatt funktion i ena havlan av kroppen, men tävlar ändå mot "vanliga" i hoppning eftersom det inte finns några handikapp-hoppklasser. Vid sidan om hoppningen så satsar hon och Lina på att kvala till SM i handikappridning, och nu ska de snart testa på fälttävlan oxå! Jag är så stolt över dem!!
 
 
 
 
Finaste tjejerna!! ♥

Zanering

Igår åkte jag ut till stallet en extra gång på kvällen och myste lite med Zamona. Borstade henne, tvättade svansen och klippte manen på henne, så nu är hon riktigt fin! Hon tyckte det var riktigt skönt att stå ute i kvällssolen en stund och bli pysslad med. 
 
Nu börjar juvert fyllas på rejält. Hon har dessutom ödem under hela magen och mellan frambenen. De får ju precis som vi människor massvis med vätska i kroppen när de är dräktiga så det är inget farligt utan helt normalt. De brukar komma och gå och försvinner helt när fölet väl är fött. Jag tycker även att hon har börjat släppa bäckenbanden. Det märks att det inte är långt kvar nu med andra ord! Tre veckor kvar nu bara, men skulle inte bli förvånad om det kommer tidigare än så faktiskt. Vi får se! 
 
Zamona i solen
 
Nyborstad, nytvättad och nyfriserad!
 
Ödemet mellan frambenen
 
Juvert och man ser även lite ödem strax framför
 
Juvert bakifrån

Trött, tröttare, Rebecca

Fy va trött jag är! De senaste dagarna har varit hektiska och omvälvande. Batman har bytt hem. Numera bor han i Norrtälje, hon Annelie, som förhoppningsvis ska kunna tävla lite fälttävlan på honom. Annelie har stor erfarenhet av både fullblod och fälttävlan och kan förhoppningsvis ta vara på Batmans kapacitet och ha mycket kul med honom. Hon har honom på prov nu i två månader, därefter köper hon förhoppningsvis honom. 
 
Han sov i släpet hela vägen från Varberg till Norrtälje, och när han kom fram åt han lugnt sitt hö och idag har han blivit jobbad på töm lite. Allt har med andra ord gått bra och det känns skönt i mattehjärtat.
 
Idag har jag hjälpt Maria och Karin på tävling. Fina hästar, fina ryttare och fint väder! Man klagar inte! Ina och Lina tävlade oxå, fast inte här nere såklart. Det var deras första riktiga hopptävling tillsammans. I första klassen blev Lina lite stark och tog inte Inas förhållning inför sista hindret så de fick ett pet där, men andra klassen var de nolla och hade dessutom snabbast tid! Det var en bed A så alla felfria "vann", men Lina och Ina var ju ändå snabbast så de vann faktsikt på riktigt tycker jag!
 
Nu har jag kört en runda på typ tio mil med motorcyklen, då är det vår på riktigt! 
 
Världens vackraste Batman, när han är sitt allra vackraste, vildaste och starkaste jag!