Hööks sponsrar Silver-Sara

Insamlingen till Mrs Medicott går hur bra som helst! Vi är nu uppe i nära på 400 000kr! Bidragen fullkomligen rasslar in och det är så jäkla kul att se vilket engagemang som finns bland svenska och internationella häst- och sportintresserade! Det kommer bidrag från hela Europa, och från både privatpersoner och företag. Bla har Hööks skänkt 10 000kr till insamlingen, och bara därför åkte jag in där efter jobb idag och köpte lite på rea och passade på att nämna min tacksamhet, pengarna jag sparade har jag dessutom satt in Mrs Medicott-kontot. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! 
 
Och det är många som drar sitt strå till stacken!
 
Jag läste om en 11årig tjej som skänkte 500kr av sina sparade pengar, för att hon önskade att någon gjort samma sak för henne om hon skulle riskera att förlora sin ponny.
 
Jag läste om en hovslagare som skodde 3 hästar gratis mot att motsvarade summa sattes in på Mrs Medicott-kontot. 
 
Jag läste om en tjej som skänkte en del av pengarna hon fick ut på försäkringen när hon tvigades ta bort sin häst, som på så vis förhoppnigsvis lever vidare i Mrs Medicott. 
 
Det här är bara några av alla fantastiska inlägg man kan läsa i Facebook gruppen! Gå med du med, och skänk en slant! Skippa latten imorgon, och skänk dem till vårt största OS-hopp inför Rio! Hjälp till att rädda "latte-hästen"!
 
Spornytt gjorde ett repotagde tidigare idag, det hittar ni HÄR!
 

Hööksfynden
 

Kommentarer:

1 Camilla/ Sona på buke :

Visst är det så! Har satt in 50 kr till för att fira en felfri runda ihelgen. Trodde aldrig att det skulle bli så uppmärksammat som detta blivit, ridsportssverige är verkligen på g!

Svar: precis!! vi ska minsann visa att Jerringpriset inte var en tillfällighet;-)
Rebecca Joli

2 Maria:

Jag har också satt in! Ser dessutom ut som att du köpte samma schabrak (och lindor?) som jag har ;-)

Svar: varför är jag inte förvånad;-) är du nöjd med dina?:-)
Rebecca Joli

3 Maria:

Ja jag är jättenöjd, passar super både på svarta pållar och den bruna :D

4 Emma:

Åh! Schabraket ser lyxigare ut än hööks, vad för märke?

Svar: det är faktiskt från Hööks:-) på rea dessutom! 188kr! det har funktionsfoder på insidan och det gillar jag, har inte hunnit prova det än, men hoppas jag inte blir besviken:-)
Rebecca Joli

Kommentera här: