Hektisk dag

Oj oj idag har jag inte gjort mycket annat än att stressa, ni får ursäkta att det här inlägget blir lite tråkigt, men jag har bannemig inte tid att skriva något vettigt. Red iaf ut en sväng på Lina idag, och hann med att beta lille CC en sväng. Det uppskattade han minsann!

Egentligen var det hoppträning idag men det hanns inte riktigt med i planeringen. Imorgon får jag nämligen långväga besök och var tvungen att skynda mig hem och hjälpa sambon fixa lite i lägenheten. Tror Celie och Ullis överlevde utan mig faktsikt!

Jag fick en fråga om Anna (som är delägare på CC) hade någon hemsida eller blogg och det har hon tyvärr inte. Jag gjorde en hemsida till henne när jag jobbade där, men den finns inte kvar. Däremot tänkte jag skriva en liten presentation om henne någon dag!


CC från idag. Ni ser bulan på hans vänstra framben, det är där frakturen är.
 
 

Dagens

Jag var sjukt effektiv i stallet idag måste jag säga! Hann med att mocka till mina fyra hästar, fixa hö, rulla in höbal, snacka skit, fylla på vatten i boxarna, fixa iordning kraftfoder, koppla släp, lasta, köra, hoppa Lina, rida Ärtan, dryfta världens väl och ve med Celie + fylla på vatten i hagen på inte mindre än 4 timmar! Hur i all sin dar lyckades jag med detta?? Jag är nog wonder-woman ibland, precis som Celie säger!
 

Tack <3

Superstort tack till all er omtanke gällande CC! Det värmer verkligen! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har nog Sveriges bästa läsare! ♥