Första stjärnan!

Att Lina är en liten röd stjärna råder det inga tvivel om, och hon går verkligen från klarhet till klarhet, men idag imponerade hon verkligen! Vi började på absolut noll och siktade mot stjärnorna, och idag nådde vi första stjärnan, lagom till första advent. Vi har ridit en enstjärnig bana!

Terrängträning för Ted Velander stod på schemat. Det var bara jag och Marie på plats så det var mer eller mindre vår egen privatträning. Helt okey! Vi började hoppa fram på lite småhinder för att sedan gradvis öka svårighetsgraden.

Började med att hoppa en röd liten kulvert, vedtraven, en stock och lilla trakhenern följt av en liten björkoxer. 









Sedan hoppade vi stora trakhenern ensam. Den var lite läskig tyckte Lina, och matte var inte tillräckligt övertygande i sin ridning så här fick vi ett stopp. Min gravskräck gjorde väl sig påmind igen, även om den till största del är botad vid det här laget, men efter en ny anridning så var det inga som helst bekymmer att ta sig över.



Därefter hoppade vi den lilla stocken bredvid trakhenern och på 2 galoppsprång till stora spetsen. Lina stod emot lite och vi fick in tre, men det var inga bekymmer att ta sig över den rätt biffiga spetsen. Den ser för övrigt mycket mindre ut på bild än vad den kändes! Smal var den oxå, och bred, men inga problem för Lina inte! Sen hoppade vi stora trakhenern in och 2 språng ut över spetsen. Nemas problemas!





Därefter hoppade vi en linje med två björkoxrar på böjt spår. Det gick hur bra som helst. Ändrade linjen och hoppade björkoxer, bokoxer, men där red jag för passivt och fick ett dåligt språng, så hoppade om de två björkarna igen.





Nästa övning var det rätuppstående som vi hoppade på förra träningen oxå. Vi hoppade först bara räcket, lade en stor volt och kom på ett ensamt gult hus. Däreter satte vi ihop det till en linje, så man var tvungen att hoppa räcket på snedden och sedan ett galopsprång till huset på snedden. Det kräbvde att man verkligen fångade upp yttersidan ut ur svängen, men det gick kanonbra!





Efter det gick vi bort till sunken road. Hoppade först samma som vi gjorde förra gången, dvs björktrave, stock, nedhopp. Därefter hoppade vi den från  andra hållet sas, stock in, nedhopp, upphopp, smal kulvert ut. Gick så jäkla bra det med! Tyvärr kom dock inte kulverten med på bild, men resten iaf!





Därefter avslutade vi med en liten bana! Börjadepå stora häcken, red runt kullen och hoppade räcket där, därefter böjt spår till ett smalhinder. Tillbaka över stora häcken, över stora stocken ner i vattnet, upp ur vattnet över gula stocken, hämta björkorarna, tillbaka över irländska banekn, över mellangraven med björken över, s-båge och över gula huset och 2 språng till banken. Upp ner och in i skogen, ut ur skogen och upp på kullen och över stocken på toppen av kullen. Gick så jäkla bra och fick massor av beröm av Ted. Är så stolt över mig och min lilla röda ferrari!!






Kommentarer:

1 Emelie:

Vad duktiga ni är!! :D super häftigt att få "följa med" på banorna sådär när du visar alla hinder på bild =)

2 Isabelle:

Synd man missa detta alltså. Blir hur sugen som helst, coola bilder också! Oh vad hon hoppar, kolla in trippeln alltså.. Duktig häst och styrman!

3 Matilda:

Gud vad duktiga ni är! Grymt fin häst har du..

4 Marre:

Åh vilka fina bilder. Och ekipaget förstås!! =)

Kommentera här: