Rapport från helgen

I fredags red jag Diesel. Han va skitdryg! Nu har han kommit på ett nytt sätt att testa mig, när man inte får av henne får man ju försöka med något annat. Han stannar. Sen ska han inte gå för fem öre. Jag höll på att bli tokig på honom! Tillslut fick jag honom iaf att röra på sig i alla gångarter även om galoppen blev varannat steg galoppsprång och varannat bocksprång.

Lördagen blev det inte mycket ridning kan jag säga. Spenderade en heldag med tjejerna från gamla stallet. hade verkligen jättekul! Blev hästaffär, pröva underkläder och bal/brudklänningar och sen restaurang på det! Fint! Kvällen avslutades med att möta upp Andreas och c/o... blev seeent och min bil blev inlåst i ett parkeringshus, trotts att den inte borde blivit det. Utfart dygnet runt, men personen som satt på fjärrstyrningen visste inte hur man öppnade portarna! Herregud... (Arg Rebecca)

Söndag då.
Malin red Lina. Trimmade lite på fältet och hon va jättenöjd. Bra bra! Zamona fick fortsätta sin vila, ska börja sätta igång henne nästa vecka är planen. Hon har ju stått sedan hon fick av sig skorna eftersom hon blev så öm. Nu har hon ju skor men det är så hårt i marken så det känns inte speciellt lämpligt att börja sätta igång henne på det underlaget. Ior fick hoppa lite. han fick även leka med Greven i hagen, och då passade han på att rymma! Sprang rakt under trådarna, den busen och ingen grimma hade han heller. Sen ville han ju inte bli fångad såklart! han sprang in till tanterna oxå, men Zamona gav honom en spark (som inte tog så hårt som tur va) och Lina jagade ut honom igen! Haha! Tillslut fick jag tag på honom iaf! Lina fick sig en klippning oxå. Behövdes! Herregud va tjock päls hon hade, inte konstigt hon svettats så lätt. Blev ett nytt täcke på oxå, lite tjockare och med halvhals.

Sist men inte minst var det Diesel som gällde. Den här gången hade jag utrustat mig med dressyrspö, och efter lite tjaffs så gick han skitbra!! Nu funkade inte "stanna-knepet" heller, undrar vad han kommer på härnäst=P

Helgens bildbomb!


Kolla in tekniken! Matte hinner inte riktigt med!


Scandinavium nästa!Ute i hagen, i bakgrunden ser man den vidsträkta prärien breda ut sig!


Best friends - a duke and an ass!


Man kan ju inte annat än älska de öronen!!


Ior är King of the hill!


Ökad trav!


Mumsigt med gamla pinnar...


Man vill ju bara pussa sönder den gulliga lilla mulen alltså!!


Zamona har sinnesjukt fina ögon...


Överste Zamona på patrull!


Linas färg är magisk i solnedgången!!


Greven var mest intresserad av höbalen i hagen!Helgen närmar sig...

Planen är att ikväll ska jag köpa en klippmaskin, jag måste ha en, jag måste klippa Lina, hon är ett hårmonster. Suck.

Därefter blir det pyssel med mina tanter i stallet. Hinner jag kanske jag rider en sväng innan mörkret faller. Får se hur det blir och på vem det blir isf. Är lite stressad för ska nämligen rida herr Diesel ikväll. Kan tänka mig att han är rätt laddad efter 2 dagars vila... Suck.

Sedan blir det fredagsmys. Får väl se om jag kan tvinga Andreas, om han inte bosatt sig i garaget för i så fall blir det jävlar i det fredagsmys själv!

Lördagen bjuder på utflykt med tjejerna från gamla stallet! Jag är så himla glad att vi har så bra kontakt fortfarande. Jag trivdes så bra när jag hade hästarna där. Visst älskar jag att ha hästarna hemma, men jag skulle helst vilja ha mina älskade hästatöser installade hos mig! Och så skulle jag vilja ha stallägaren oxå hos mig! Ibland önskar jag att jag fortfarande var kvar där. På många sätt var det den bästa stallplats man kan ha. Men man kan inte ha allt! Jag har iaf ett gäng vänner för livet, och trotts att vi är så himla olika och har helt galet olika filosofi och intresse angående hästar så kom vi alltid bra överens. Nästan. Saknar mycket!! Förutom det blir det ju såklart ridning.

Söndag går dagen oxå i ridningens tecken. Lina behöver rastas, Zamona hade behövt trimmas lite och Lina ska klippas (om jag inte gör det på lördag redan)! Vad gäller lille Ior får han nog ha lite kvalitetstid med Greven i hagen. Kanske ska försöka ta med någon som kan fota när han hoppar?

Den som lever får se!