Liten har blivit stor

Idag var en stor dag! Min fina fölunge har nu flyttat till sitt nya hem hos internationella fälttävlansryttaren Anna Nilsson! Nu börjar hans resa mot att bli en fullfjädrad fälttävlanshäst.

Jag är otroligt glad, det är minsann inte alla som säljer sin första uppfödning till en ryttare på elit-nivå.

Allt gick smidigt och bra. CC gick rakt upp i släpen, stod som ett ljus hela resan och gick ur lika obekymrat som innan. Han blev genast kompis med sin nya hag-kamrat och följeslagare, 2 månader äldre hingstfölet Acke som oxå är 50% fullblod. Ska bli jättekul att följa dem!

Kameran ville inte riktigt samarbeta, tror det va för mörkt ute, mor tog lite kort med hennes iPhone så får nogd em via mail någon dag, men tills dess får ni njuta av lite suddiga bilder på två leriga fölungar!








Så här står det förresten om Anna på ridsport.se

Anna Nilsson är en av Sveriges mest meriterade fälttävlansryttare och unghästutbildare. Hon har ridit i landslaget som ponnyryttare, junior, young rider och senior, och representerat Sverige i båda EM och VM. Har mängder med vinster och placeringar tom internationell 3* tävling. Hon är en av landets mest framgångsrika unghästutbildare och radar upp segrar och framskjutna placeringar i Breeders Trophy och unghäst Championat, senast i september i år var hon 1:a och 2:a med sina två starter i 6-årsfinalen i fälttävlan.


Anna och Easy - om några år kanske det är CC som står där <3

Kommentarer:

1 Emelie Nordström:

Sv; Tack för din omtanke, nu är jag tillbaka :)!

2 Maria:

wow vad kul! hur hittade ni varann, svarade hon på en annons du hade eller?

Kommentera här: